RESTAURANT ANATOLIë

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2031 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Anatolië. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 13:26 Voor iedereen die dit leest, bestel aub ERGENS ANDERS!! Je besteld een kapsalon van 10€ en krijgt een kleine kapsalon. Patat was rauw en gaar tegelijkertijd en dat terwijl ik duidelijk bij mijn bestelling aangeef zwanger te zijn!
30 jan 2023 om 11:34 Geef ik me hond niet eens!!
26 jan 2023 om 17:02 Verschrikkelijk. Nooit meer.
14 jan 2023 om 22:58 Altijd goed en snel bezorgd.
14 jan 2023 om 22:57 Heerlijke shoarma schotel groot, met frieten!
12 jan 2023 om 11:28 Vond het teleurstellend, geen sla of tomaat in een dure Turkse pizza. Hij smaakte me niet. Ik heb hem weggegooid.
6 jan 2023 om 11:34 Goed bezig jongen, kipshoarma was weer heerlijk!
6 jan 2023 om 11:33 Heerlijk weer en lekker snel bezorgd!
6 jan 2023 om 2:53 Hoe kan je een kapsalon verpesten? Kaas was niet gesmolten, de patat was op een of andere manier te ongebakken en te veel gebakken tegelijkertijd. De kip had n smaak. Nou ja, geen smaak is overdreven... Zout. Alles was doordrenkt in knoflook saus..
5 jan 2023 om 21:55 Super lekker gegeten en ook lekker veel. Ik ga hier vaker bestellen!
5 jan 2023 om 19:31 Helaas niet tevreden. Grote portie besteld maar krijg je 1 klein bakjee saus. Vlees lijkt wel gemalen dus geen lekkere stukjes vlees En grote portie was het wel maar nuet met vlees was meer ui en andere groentes erdoor.