RESTAURANT ANATOLIë

RESTAURANT ANATOLIë Grill-restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1845 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Anatolië. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 21:57 weer super lekker en zeer netjes bezorgd.
27 mei 2022 om 21:57 Altijd vers en snel bezorgd
26 mei 2022 om 4:38 Ik heb om 2:30 besteld, om 3:48 heb ik de restaurant gebeld omdat het heel lang duurdde, meneer zei ja in 20 minuten. Ik heb nooit bestelling ontvangen. Ik ga nooit meer hier bestellen.
24 mei 2022 om 18:45 I was waiting so long i had to cancel it and order somewhere else..
24 mei 2022 om 6:37 Me patat van me kapsalon proefde alsof het 2 dagen geleden gemaakt was, ook was me salade onder me kaas like hoe tf doe je dat, dit is oprecht de eerste en laatste keer dat ik hier eten bestel
23 mei 2022 om 23:14 Het vlees was goed gekruid, patat was lekker krokant en de salade was vers. Top zaak!
23 mei 2022 om 23:13 Eten en bezorging was goed.
23 mei 2022 om 19:41 Goed eten, warm, verse salades
23 mei 2022 om 9:53 Eten was echt ranzig! Kapsalon maar dan allen patat met paar stukjes vlees overheen geen saus, geen sla, tomaat. Heb de eten zo rechtstreeks in de prullenbak gegooid ik durfde niet eens op te eten. Ik weet niet hoe zij 4* verdienen fraude!
21 mei 2022 om 12:31 lekker
20 mei 2022 om 9:24 was super lekker bezorger netjes
19 mei 2022 om 9:26 Vlees was droog; grote portie was net genoeg voor 2 personen